Sähkösopimus yritykselle

Mikä sähkösopimus yritykselle?

Mikä on paras sähkösopimus yritykselle? Toimitamme sähköä mikä on ehdottomasti sähkömarkkinoiden kilpailukykyisin sähkösopimus yritykselle. Sopii kaikentyyppisille yrityksille, jotka arvostavat vihreiden arvojen lisäksi myös edullista sähkön hintaa.

Sähkön hinta yritykselle

Sähkön hinta yrityksille on aina sama 16,99 snt/kwh ja perusmaksu on 4,20€/kk. Hinnat ALV 0 %.n mukaan. Sähkösopimuksemme ovat vain yrityksille räätälöityjä sähkösopimuksia. Sopimuskaudet ovat 24-36kk.

Lisätietoa

Saat meiltä sähkölaskun koskien käyttösähköä, sähkönsiirrosta vastaa edelleen paikallinen siirtoyhtiönne.

Olemme palvelleet jo yli 50 000 tyytyväistä suomalaista yritysasiakasta. Olemme Suomen käytetyin palvelu sähkösopimuksien kilpailuttamiseen yrityksille. Idea on yksinkertainen, tarjoamme kaikenkokoisille yrityksille aina valmiiksi kilpailutetun sähkösopimuksen ja sinulle jää aikaa muuhun. Toimimme täysin sähköisesti tarjouksen otosta tilaukseen ja sähkösopimuksen aloitukseen. Emme työllistä satoja työntekijöitä, joten kate on minimaalinen. Tämä mahdollistaa meidät tarjoamaan
Suomen edullisinta sähkösopimusta yrityksille.

Saat sähköpostiisi tarjouksen, johon voit vastata yksinkertaisesti ”OK” mikäli kaikki ehdot täyttyvät ja näin saamme tilauksen käsittelyyn vielä samana päivänä. Mikäli teillä on useampi käyttöpaikkaosoite tai yritys niin voitte olla yhteydessä myös myyjään, jonka yhteystiedot ovat sähköpostissanne.

 

Mikä sähkö yritykselle? 5 vinkkiä sähköstä

sähkösopimus yritykselle

Sähkö tulee töpselistä ja laskuja maksellaan. On laskutuslisiä ja perusmaksuja. Lisäksi on sähköveroa, sähkönmyyntiä ja sähkönsiirtoa. Mitä kannattaa tietää kun teet yrityksellesi sähkösopimusta?

Sähkön kilpailutus kannattaa varsinkin yrityksille

Voit pyytää useammalta yritykseltä sähkötarjouksen. Mikäli sähkönmyyjä ei vastaa nopeasti tarjouspyyntöösi tai muuten ole aktiivinen niin tuskin asia on sen nopeampi vikatilanteessa?

Vinkki: Arvosta aktiivista myyjää. Tee sähkösopimus yritykselle sieltä missä halvimmalla saat. Yritykset voivat säästää vuodessa tuhansia ellei jopa kymmeniä tuhansia euroja.

Tee määräaikainen sähkösopimus yritykselle

Toistaiseksi  voimassa oleva sopimus on harvoin edullisempi kuin määräaikainen. Monesti mitä pidempi sopimuskausi, sen halvempi hinta. Meidän sähkötarjouksella voit myös helposti tehdä pidempiaikaisen sopimuksen. Huom. Yrityssähkö.com hinta on aina sama sopimuskaudesta riippumatta.

Vinkki: Tee joko pidempiaikainen tai lyhyempi sopimus. Toistaiseksi voimassa olevat sopimukset ovat yleensä hieman kalliimpia. Muuton yhteydessä sopimus aina raukeaa.

Tee ympäristöystävällinen sähkösopimus yrityksellesi

VR:n juna kulkee ekologisella sähköllä. Se on myös osa heidän brändiään. Ilmastonmuutos on vakava asia ja siitä on usein uutisissa. Kuluttajat ja yritykset haluavat tukea toimijoita, jotka tukevat ympäristöystävällisyyttä. Kun teet ympäristöystävällisen sähkösopimuksen, niin anna kaikkien tietää siitä. Tulosta yrityksen seinälle ja laita myös yrityksen kotisivuille tieto siitä, että yrityksenne käyttää esim. 100 % tuulivoimalla tuotettua ekologista sähköä.

Vinkki: Ota ekologisuus osaksi omaa liikentoimintaasi. Se tuo sinulle asiakkaita myös yllättävistäkin paikoista.

Omistaako yrityksenne kiinteistön? Laita aurinkopaneelit yrityksen kiinteistön katolle

Yritykset voivat saada aurinkopaneelien asennuttamiseen investointitukea 25 % – 40 %. Lisäksi ALV-vähennystä. Näin takaisinmaksuaika on erittäin lyhyt verrattuna normaaliin pienkotitalouteen. Lisäksi on erittäin hyvä tapa ajatella tämä kiinteistön modernisointikuluna. Kun sijoitus on maksanut itsensä takaisin yritys on entistä omavaraisempi sähköverkkoyhtiöstä, sähkönmyyjästä ja sähköverosta.

Vinkki: Hae investointitukea ennen kuin tilaat. Investointituki myönnetään ainoastaan ennen hankkeen aloittamista. Hankkeen veroton hinta on oltava vähintään 10.000 euroa sis. asennukset, laitteiston ja muut kulut.

Sähkön koontilasku ilmaiseksi

Kun autokorjaamolla on viisi toimipaikkaa ja kaikilla toimipaikoilla sähkö on kilpailutettu sieltä mistä halvimmalla saa. Jokaiselle toimipaikalle tulee sähkölasku kahdesta eri paikasta missä mukana on laskutuslisiä puhumattakaan kirjanpitäjän laskuista per kuitti / tilitapahtuma. Mikset ota vain yhdestä paikasta jossa on mukana kaikkien paikkakuntien siirtoverkkolaskut mukana yhdellä koontilaskulla?

Vinkki: Yrityssahko.com kautta saat kaikkien toimipaikkojen laskut yhdellä koontilaskulla ilmaiseksi. Tee siis sähkösopimus yritykselle sieltä missä se on fiksuinta. Pyydä meiltä tarjous.

sähkön hintavertailu

Sähkön hintavertailu yrityksille

Sähkön hintavertailu yrityksellesi on helppo laskea. Laske nykyisen hinnan ja meidän tarjoamamme sähkön hinnan erotus. Kerro se vuotuisella kilowattikulutuksella. Lisää säästöihin myös perusmaksusta koituva vuosisäästö.

Säästö esimerkkilaskelma 1

Vuotuinen kulutus on 150.000 kwh ja perusmaksu 5,99 euroa/kk. Sähkönhinta on 24.90 snt/kwh ALV 0 %. Tällöin erotus on 20.00 – 16.99 = 3.01 snt/kwh. Vuotuinen säästöarvio on 150.000 kwh X 0.0301 € = 4.515€ sähkön kulutuksen osalta.

Säästöön lisätään säästö perusmaksusta vielä 1,79€ X 12kk = 21,48€/vuosi.

Yhteenvetona vuosisäästöksi saatiin siis 4.515€ + 21,48€ = Yhteensä 4.536,48€.

Säästö esimerkkilaskelma 2

Vuotuinen kulutus on 520.000 kwh ja perusmaksu on 5.20 euroa/kk. Sähkönhinta on 22.99 snt/kwh ALV 0 %. Tällöin erotus on 22.99 – 16.99 = 6.00 snt/kwh. Vuotuinen säästöarvio on 520.000 kwh X 0.0600 = 31.200€ sähkön kulutuksen osalta.

Säästöön lisätään vielä 1.00€ X 12kk = 12.00€/vuosi.

Yhteenvetona vuosisäästöksi saatiin siis 31.200€ + 12.00€ = Yhteensä 31.212 €.

sähkön hinta

Kuinka teen sähkösopimuksen kanssanne?

Tee sähkösopimus yritykselle jättämällä tarjouspyyntö. Saat automaattisesti tarjouksen, johon voit kuitata joko OK tai omin sanoin miten ja minne haluat sopimuksen. Pyrimme vastaamaan tarjouspyyntöön samantien ja olemaan myös pikaisesti yhteydessä. Näin sähkönmyyjän vaihto sujuu ongelmitta.

Astuuko sähkösopimus heti voimaan?

Mikäli kyseessä on muutto, niin saamme sopimuksen alkamaan yleensä aikaisintaan seuraavalle päivälle. Jos taas nykyinen sähkösopimus raukeaa vasta 2 kuukauden kuluttua niin laitetaan se alkamaan heti kun nykyinen sähkösopimus on päättynyt. Sähkösopimus ei seuraa teitä seuraavaan kohteeseen tai uuteen avattavaan liikkeeseen. Teidän on oltava yhteydessä meihin ja näin saadaan teille varmistettua meidän sähkösopimus.

sähkö yrityksille

Yhteenveto yrityssähkön kilpailuttamiselle

Kilpailuttaminen kannattaa aina. Suomessa tämä on jo opittu ja tiedostettu. Silti vain joka kymmenes kilpailuttaa sähkönsä. Yritysten kannattaa kilpailuttaa koska monesti sähkön kulutus on usein huomattavasti suurempi kuin yksityisillä pientalouksilla.

Yritykset voivat säästää tuhansia ellei jopa kymmeniä tuhansia euroja pelkästään kilpailuttamalla sähkösopimuksensa. Tee siis sähkösopimus yritykselle meiltä ja säästä selvää rahaa, aikaa ja luontoa. Teemme päivittäin noin useiden yrittäjien kanssa sähkösopimuksia ja autamme mielellämme myös teitä. Pyydä tarjous yrityssähkö.com.