Mikä on yrityssähkö.com?

Ideana on tarjota yritysasiakkaille aina pohjoismaiden edullisin sähkösopimus. Yrityssähkö.com on myyntikanava internetissä ja sen tarkoitus on kilpailuttaa sähköyhtiöt 2-4 kertaa vuodessa. Mitä isompi määrä palvelussa on yrittäjiä mukana, sitä parempi tarjous sähköyhtiöiltä saadaan.

Mitä teemme?

Toimitamme yritysasiakkaille Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa edullisesti sähköä.

 

Miksi valita meidät?

Innovaatio

Olemme kevyt ja sähköisesti toimiva sähkönmyyntiyritys, joka toimittaa edullisesti sähköä yrityksasiakkaille. Laskutus, reskontra, myynti ja asiakaspalvelu on ulkoistettu. Koska resurssit on vapautettu ja kilpailutettu, näin pystymme tarjoamaan sähköä erittäin edullisesti.

Ekologisuus

Yrityssähkö.com pyrkii toteuttamaan koko tilausprosessin sähköisesti pienentääksemme muilla tavoin syntyvää hiilijalanjälkeä.

Kasvu

Kasvatamme asiakasmääräämme tasaisesti myös Suomessa. Tällä hetkellä uusia yritysasiakkaita meille tulee kuukausitasolla noin 100. Haemme tasaista ja maltillista kasvua. Tällä hetkellä noin 40 % uusista yritysasiakkaista tulevat suosituksilla.

Sähkön kilpailutus yrityksille

Yrityssähkö.com kilpailuttaa Suomalaiset sähköyhtiöt puolestasi. Keräämme yrittäjät kokoon ja sitä kautta saamme edullisemmat tarjoukset sähköyhtiöiltä. Me teemme kaiken lihastyön ja sinä keräät työn hedelmät.

Sähkösopimus yritykselle

Mikä on paras sähkösopimus yrityksellenne? Olemme tehneet tämän työn jo puolestasi ja kilpailuttaneet sähköyhtiöt. Meidän kautta voit valita joko turvallisen kiinteähintaisen sopimuksen tai vaihtoehtoisesti markkinahintaisen pörssisähkösopimuksen. Sähkön kilpailutus tuo yrityksille taloudellista hyötyä.

Sähkösopimus yritykselle

Ekologisuus on tämän päivän trendi

Uusiutuvalla energialla suojelemme ympäristöä ja samalla säästämme kuluissa. Meidän kautta on myös mahdollista saada ekologisesti tuotettua sähköä ja vielä kilpailukykyiseen hintaan. Kysy lisää!

Keitä ovat asiakkaamme?

Olemme saaneet paljon uusia asiakkaita. Asiakkaina on mm. suuria kauppakeskuksia, myymälöitä, teollisuusyrityksiä, ravintoloita, vaikuttajia, päättäjiä, vapaapudotus simulaattoreita, datacenttereitä, yhdistyksiä, asunto-osakeyhtiöitä, toimistoja, pajoja, kansainvälisiä yrityksiä, sijoittajia ja rakennuttajia.

Jos sinulla on Y-tunnus ja tarvitset sähkösopimuksen niin olet meidän kohderyhmässämme.

Mitä asiakkaat kertovat meistä?

  • Sähköt tilasin kymmeniin käyttöpaikkoihin ja olen kokenut toimivaksi. Olen myös suositellut tätä palvelua lukuisille ja heiltäkin on tullut positiivista palautetta.

  • Tuulitunnelimme on valmis ja testaamme muun muuassa varausjärjestelmäämme emmekä itse tunnelitekniikkaa. Testaaminen on lentämisen osalta yhtä turvallista kuin missä vaan tuulitunnelissa.

  • Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Yrityssähkö.comin palveluun. Meillä on useita kohteita heidän palvelunsa alla.

  • Erittäin helppo ja nopea palvelu käyttää, suosittelemme.

  • Yrityssähkö.com - palvelu toimii hienosti. Meillä on useita kohteita heidän palvelussaan.

  • Suosittelemme Yrityssähkö.comia muillekin yrittäjille.